NMA-Gaming ontvangt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs en sponsors.
Wij worden gesponsord door:Stichting ABB Hulpkas

NMA-Gaming is onderdeel van stichting My Breath My Music.

Hoe wij helpen

NMA-Gaming helpt gamers bij het vinden van de juiste oplossingen. Desgewenst kan men de vaak kostbare apparatuur in bruikleen krijgen. Het enige wat wij hier voor vragen is een donateurschap via een jaarlijkse incasso van € 50 bij stichting My Breath My Music. (NMA-Gaming is onderdeel van deze stichting).

Ons team

Barrie Ellis is een ingenieur uit Engeland. Hij richtte in 2003 het bedrijf OneSwitch op. Dit bedrijf ontwikkelt gametechnologie voor mensen met een vaak ernstige beperking. Barrie is ook verbonden met het goede doel SpecialEffect van gamers. Barrie doet voor NMAgaming adviserend werk.

Peter Feenstra is elektrotechnicus bij Maasstad ziekenhuis. Hij bedenkt en ontwikkelt nieuwe hardware voor onze gamers, zoals de Game-it, MyPuffSwitch, MyJoyStick en de Ultra Light Touch Switch.

Ties Klok werkt als kinderfysiotherapeut bij het Tech Advies Team van Klimmendaal Revalidatiespecialisten. Hij geeft advies voor allerlei soorten aangepast gamen (zowel bij CP, EMB, NMA als NHA) en is ook als adviseur aan NMAgaming verbonden.

Sylvie Suijkerbuijk werkt als ergotherapeut bij Rijndam revalidatie en is eigenaar van www.schakelspeelgoed.nl. Zij ontwikkelt samen met haar partner aangepast speelgoed. Voor NMAgaming doet Sylvie ondersteunend en adviserend werk.

Joris van der Wel werkt als Secure Software Developer bij de firma Computest. Hij is als adviseur aan NMAgaming verbonden.

Lyn van der Wel is audiovisueel vormgever en werkt bij Cam on Wheels. Zij filmt en bewerkt video’s voor NMAgaming.

Ruud van der Wel is de bedenker van NMAgaming en oprichter van stichting My Breath My Music. Hij werkt bij Rijndam revalidatie als ademhalingstherapeut. Ruud is (mede-) bedenker van een aantal innovaties zoals de Magic Flute, GroovTube (en bijbehorende apps), MySwitchMusic software en EyePlayMusic software.

Donaties

Stichting ‘My Breath My Music’
Bankrekeningnummer
NL43RABO0106057820
te Rotterdam

Doneer met behulp van iDeal!

Contact

Ruud van der Wel
Rijndam Revalidatie
Ringdijk 84
3054 KV Rotterdam
+31 6 50574970
KvK-nummer 24447671
info@mybreathmymusic.com

Locatie


 

Contact

Ruud van der Wel
Rijndam Revalidatie
Ringdijk 84
3054 KV Rotterdam
+31 6 50574970
KvK-nummer 24447671
info@mybreathmymusic.com

Mede mogelijk gemaakt door:

rijndam revalidatie

Donaties

Stichting 'My Breath My Music'
Bankrekeningnummer
NL43RABO0106057820
te Rotterdam

Doneer met behulp van iDeal!

NMA Gaming is onderdeel van stichting My Breath My Music