NMAGaming heeft als doel om iedereen, ongeacht de beperking, te laten gamen.
We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van experts en ervaringsdeskundigen in binnen- en buitenland. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, die we weer delen met de doelgroep. Op verschillende manieren, waaronder beeldbellen, begeleiden wij gamers, ouders, begeleiders, therapeuten op weg naar de beste game setup. Met daarin advies over apparatuur, positionering, geschikte games en instellingen. Naast gebruik te maken van de al bestaande oplossingen, ontwikkelen we ook zelf apparatuur. Het realiseren van de juiste set-up is maatwerk.  Via de stichting is het mogelijk om speciale game- apparatuur in bruikleen te krijgen. Op de website van NMAgaming is te zien hoe je kunt gamen met een (ernstige) beperking. Een aantal van onze gamers komt ook zelf aan het woord.

Ons Team

Niels Blondeel is een R&D ingenieur bij www.www.mo-vis.com. De kernactiviteit van mo-vis is het ontwikkelen van innovatieve technologische hulpmiddelen voor personen met een beperking. Hun portfolio bevat een assortiment aan besturingssystemen voor elk type rolstoel alsook USB joysticks geschikt om spelletjes te spelen op verschillende platformen. Niels doet voor NMAgaming adviserend werk.
Barrie Ellis is een ingenieur uit Engeland. Hij richtte in 2003 het bedrijf OneSwitch op. Dit bedrijf ontwikkelt gametechnologie voor mensen met een vaak ernstige beperking. Barrie is ook verbonden met het goede doel SpecialEffect van gamers. Barrie doet voor NMAgaming adviserend werk.
Jikke van Ewijk is zelfstandig ergotherapeut bij www.JikkeVanEwijk.nl. Haar specialisaties zijn computeraanpassingen en ondersteunde communicatie. Ze heeft veel ervaring met oogbesturing en is altijd op zoek naar geschikte games voor deze groep gebruikers. Voor NMAgaming vervult Jikke een adviserende en ondersteunende rol.
Peter Feenstra is elektrotechnicus bij het Maasstad ziekenhuis. Hij bedenkt en ontwikkelt nieuwe hardware voor onze gamers, zoals de Game-it, MyPuffSwitch, MyJoyStick en de Ultra Light Touch Switch.
Ties Klok werkt als kinderfysiotherapeut bij het Tech Advies Team van Klimmendaal Revalidatiespecialisten. Hij geeft advies voor allerlei soorten aangepast gamen (zowel bij CP, EMB, NMA als NAH) en is ook als adviseur aan NMAgaming verbonden.
Mariska Kruissink is een 26 jarige ergotherapeut, afgestudeerd in 2018. In 2022 rond zij haar Master Health Innovation af. Mariska is enthousiast, creatief en gek op slimme digitale oplossingen die ondersteuning bieden aan de ontwikkeling van mensen met een beperking. Zelf is zij fervent gamer. Nadat ze zelf NAH (Niet aangeboren hersenletsel) door trombose kreeg, kon ze na intensieve revalidatie en met hulp van NMA gaming haar favoriete games weer spelen. Mariska wilde graag iets terug doen en besloot daarom onderdeel te worden van het team om ook andere gamers met vragen te kunnen adviseren. Lees hier haar verhaal.
Sylvie Suijkerbuijk werkt als ergotherapeut bij Rijndam revalidatie op de kinder- en jeugdafdeling. Ze heeft een passie voor technologie en innovatie en denkt graag in mogelijkheden. Ze is onder andere onderdeel van het computer advies team en ondersteunde communicatie team binnen Rijndam. Daarnaast is ze eigenaar van www.schakelspeelgoed.nl. Ze ontwikkelt samen met haar partner aangepast speelgoed. Sylvie is als ergotherapeut betrokken bij NMAgaming.
Joris van der Wel werkt als Secure Software Developer bij de firma Computest. Hij is als adviseur aan NMAgaming verbonden.
Lyn van der Wel is audiovisueel vormgever en werkt bij Cam on Wheels en heeft het bedrijf www.sheframes.com. Zij filmt en bewerkt video’s voor NMAgaming. Ook ontwerpt zij onze logo’s
Ruud van der Wel is de bedenker van NMAgaming en oprichter van stichting My Breath My Music. Hij werkt bij Rijndam revalidatie als ademhalingstherapeut. Ruud is (mede-) bedenker van een aantal innovaties zoals de Magic Flute, GroovTube (en bijbehorende apps), MySwitchMusic software en EyePlayMusic software.

Contact

Ruud van der Wel
Rijndam Revalidatie
Ringdijk 84
3054 KV Rotterdam
+31 6 50574970
KvK-nummer 24447671
info@nmagaming.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

rijndam revalidatie

Donaties

Stichting 'My Breath My Music'
Bankrekeningnummer
NL43RABO0106057820
te Rotterdam

Doneer met behulp van iDeal!

Schrijf je in voor de My Breath My Music nieuwsbrief

NMA Gaming is onderdeel van stichting My Breath My Music